Om Rørvik Camping

Vi er en campingplass som ligger i Marker kommune. Vi holder til 15 km syd og litt øst fra Ørje. Vi ligger ved Stora Le som er en del av Dalslands kanal. Dette vassdraget har veldig god vannkvalitet.

Dette er en campingplass som nesten bare har faste plasser. Det er kun 1-2 korttidsplasser, og det er også plass for bobiler. Totalt har vi nesten 90 plasser.


Vi har båtplasser til de som ønsker det.

Denne campingplassen har som målsetting at her skal det være stille og rolig utover kveld og natt med gode muligheter for rekreasjon for små og store. På denne campingplassen er det nok alt for stille for noen, men det har vært vår policy siden starten og mange er veldig fornøyde med det. Vi har alt fra småbarnsfamilier til pensjonister blant våre gjester.

Servicehus

Servicehuset har 8 toaletter, 8 vasker og 4 dusjer fordelt på damer og herrer. Det er et handikap-rom med dusj, vask og toalett. Vi har et rom med vaskemaskin og tørketrommel, samt et tømmerom for wc fra vognene. Vi vasker ofte på dette servicehuset slik at det er rent og innbydende.

Lekeplass

Vi har et huskestativ med 2 husker, en trampoline som er nedgravd for å minske skadene, sandkasse og et lite hus. 

Fotball- og minigolfbane

- ved innkjøringen til campingen.

Badestrand

Badestrand har vi, hvor det er en badebrygge som man kan svømme ut til.

Kiosk

Her selger vi is, brus, snacks og godis. På søndagene steker vi ofte kanelboller i tillegg. 

Åpningstider kiosk: 

I mai, juni og til midten av august: lørdager og søndager kl. 13:00 - 14:00
I fellesferien: alle dager kl. 13:00-14:00

Interessert i plass?

Dersom campingplassen vår virker interessant kan dere gjerne komme og prøve gjesteplassen før dere bestemmer dere. Ta kontakt på telefon 932 38 800 eller 938 79 070 . Vi anbefaler også å snakke med gamle eller eksisterende gjester for å høre deres erfaringer.